Gratis fragt ved køb for over 299,-

D-vitamin er særligt vigtigt for ældre mennesker

ældre par nyder d-vitamin fra solen

Forskning viser, at tilstrækkeligt med D-vitamin i blodet har stor betydning for ældre mennesker, da vitaminet bidrager til at opretholde muskelfunktionen og kan forebygge faldulykker. Forskere anbefaler derfor, at man sørger for at spise sundt og få sollys for at øge D-vitamin-niveauet. En række videnskabelige undersøgelser har dokumenteret, at der er en sammenhæng mellem lavt niveau af D-vitamin i blodet og nedsat muskelfunktion hos personer på 75 år og derover.

Anbefaler sol og sund kost.

D-vitaminets rolle i forbindelse med stærke knogler og muskelfunktion har været kendt i lang tid, og forskere anbefaler derfor, at man allerede tidligt i livet sørger for at spise fisk og andre gode D-vitamin kilder samt udsætte sig for sollys, som bidrager til at danne vitaminet i huden.

D-vitamin hele året

Vi har alle brug for D-vitamin året rundt, da solens stråler er vores primære kilde til vitamin D. Men når soltimerne i Danmark bliver færre, kan vi ikke danne tilstrækkeligt med D-vitamin naturligt i huden, og derfor bliver kosten ekstra vigtig. Ældre mennesker over 70 år og dem, der af en eller anden årsag ikke udsætter sig for sollys, kan have brug for hjælp til at øge niveauerne af D-vitamin i kroppen.

Et supplement til solen?

Et D-vitamintilskud er bestemt værd at overveje, hvis du har nået en vis alder, hvis du er overvægtig, hvis du har mørk hud - eller hvis du bare ikke tilbringer tilstrækkelig tid udendørs om sommeren.

Danske Porsano har netop lanceret Danmarks stærkeste D-vitamin kapsel, med hele 95 mcg vitamin D3 per kapsel. Produktet er fremstillet efter de strengeste kvalitetskrav, og er dertil testet for både styrke og renhed. Det er din garanti for et effektivt og sikkert præparat.

Porsano Vitamin D kommer i små synkevenlige kapsler, og er ideelt til dig, der ønsker et stærkt og virksomt tilskud, som let optages af kroppen. Du kan læse mere om produktet her.

Tidligere indlæg Næste indlæg