Gratis fragt ved køb for over 299,-

Dansk undersøgelse fastslår: dette kan støtte dit stofskifte

Dansk undersøgelse fastslår: dette kan støtte dit stofskifte

En normal skjoldbruskkirtel spiller en afgørende rolle for vores generelle velbefindende. Skjoldbruskkirtlen regulerer stofskiftet, der bestemmer, hvordan kroppen fungerer, herunder evnen til at forbrænde kalorier og producere og bruge energi.

For at opretholde en normal funktion af skjoldbruskkirtlen er det vigtigt at sikre tilstrækkelige niveauer af visse næringsstoffer i vores kost. En ny dansk undersøgelse fastslår, at en række parametre kan støttes ved hjælp af to naturlige tilskud.

Hjælp til træthed, muskler samt hud og hår

Undersøgelsen fulgte en gruppe stofskifteklienter over otte uger, hvor de udover deres eksisterende forløb samt kostvejledning fik et dagligt tilskud af produkterne Porsano Hormon Balance samt Porsano Vitamin D. Deltagerne udfyldte både ved start og slut af undersøgelsen et spørgeskema omkring hyppighed af forskellige symptomer, og efter interventionen så man en klar effekt på stort set alle parametre. Særligt træthed, muskler samt hud og hår blev støttet.

Resultaterne var så overbevisende, at studiekoordinator Anja Lehmann Rød (biopat og stofskiftespecialist ved klinik Bevidst Sundhed i Hørsholm) nu vil søge at gentage undersøgelsen: ”Resultaterne har givet os blod på tanden, og vi vil gerne gentage undersøgelsen med endnu flere klienter, så komplementære behandlere skal være velkomne til at række hånden ud, hvis de har interesse i at deltage.”

Tilskud kan støtte den vigtige balance

Det særlige ved de benyttede præparater (Porsano Hormon Balance og Porsano Vitamin D) er, at de er formuleret til at bidrage med lige præcis de næringsstoffer, i optimal dosis og baseret på letoptagelige kilder, som kroppen har brug for. 

Porsano Vitamin D er Danmarks stærkeste D-vitamin kapsel, med 95 mcg D3-vitamin, opløst i olivenolie.

Porsano Hormon Balance er en effektiv og avanceret kombination af flere essentielle næringsstoffer, som understøtter skjoldbruskkirtlen og dens normale produktion af hormoner. Præparatet indeholder blandt andet organisk selengær, som bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion.

Du kan læse mere om produkterne her.

Følg os på Facebook: www.facebook.com/porsano.dk

Følg os på Instagram: www.instagram.com/porsano.dk

 

Vidste du at… B6-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse. D-vitamin bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hud & hår. Zink bidrager til en normal kognitiv funktion. Selen bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion. Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Tidligere indlæg