Gratis fragt ved køb for over 299,-

Hvor lang tid tager det for kosttilskud at virke?

Hvor lang tid tager det for kosttilskud at virke?

Hvor lang tid tager det for kosttilskud at virke?

Det er et tilbagevendende spørgsmål, som vores kunder stiller, og et særligt godt spørgsmål, hvis du er ny til at bruge vores produkter. I dette nyhedsbrev kigger vi nærmere på, hvor lang tid det tager for dig at mærke en forskel, når du tager videnskabeligt dokumenterede kosttilskud fra Porsano.

Gennem årene har mange mennesker undret sig over, hvor lang tid det tager for kosttilskud at virke.

De fleste fortæller, at de begynder at se en ændring i deres symptomer, og hvordan de har det, så tidligt som i de første par uger efter at have påbegyndt med deres kosttilskud, selvom det måske er beskedne forbedringer. Andre oplever derimod, at de skal vente flere uger, nogle gange måneder, inden de mærker er klar virkning.

Hvorfor kan det tage længere tid for kosttilskud at virke?

Nogle gange kan det tage lidt længere tid at føle sig bedre eller at blive fri for symptomer. Dette kan opstå i en situation, hvor krop gennem længere tid har manglet et eller flere essentielle næringsstoffer.

Hvis du forestiller dig en dal eller en slags fordybning, så svarer bunden af denne dal til at have mangelfulde eller utilstrækkelige næringsstofniveauer. Den flade top er som om du har gode næringsstofniveauer, og så er der himlen, som svarer til at du har optimale niveauer.

Afhængig af hvordan din kost og dit næringsindtag har været, eller hvilke helbredsproblemer du måtte have, så kan det tage kortere eller længere tid at klatre ud af den dal.

Det er derfor, der ikke er noget entydigt svar på spørgsmålet om, hvor lang tid det tager for kosttilskud at virke. Du bemærker muligvis ikke alle ændringerne i dit helbred med det samme, men du begynder måske at se flere ændringer efter en måned eller inden for den anden måned. Så du kan opleve små, positive ændringer i de første par uger og derefter meget større ændringer som ugerne går.

Hvorfor kosttilskud kan medføre uventede forbedringer?

Nogle kunder vil sige, at de bemærkede ændringer i deres symptomer eller helbred, som de ikke havde forventet. Det kan skyldes, at når du begynder at tage bestemte næringsstoffer, så er kroppen virkelig klog til at prioritere hvor de næringsstoffer skal hen først. Nogle gange er disse områder ikke der, hvor du troede, du havde brug for hjælp.

Kroppen vil prioritere livsvigtige funktioner i store organer som hjernen, hjertet og leveren først. Et godt eksempel på dette er fiskeolie. Hvis du har et meget lavt indhold af omega-3, som findes i fede fisk, og du begynder at tage fiskeolie, vil du måske bemærke, at du føler, at dit hjerte og hjernefunktion bliver forbedret. Men den oprindelige grund til, at du købte fiskeolien, var måske for at fugte din hud. Når dette sker, er din krop klog og prioriterer dine behov. Det sender den dejlige fedtede fisk op til din hjerne for at understøtte din hukommelse og dit humør først. Først bagefter, måske efter et par måneder, oplever du, at din hud er en smule mere hydreret.

Kan øget dosis påvirke, hvor lang tid det tager for kosttilskud at virke?

For langt de fleste næringsstoffer gælder, at både for lidt – men også for meget – er negativt. Derfor bør man ikke tage mere end anbefalet daglig dosis af de enkelte præparater, selvom man har et oprigtigt ønske om at fremskynde en effekt.

De evidensbaserede kosttilskud fra Porsano er udviklet således, at de på en sikker og effektiv måde støtter din krops biologiske processer. Den daglige dosering er tilpasset, så du trygt kan bruge præparaterne år efter år uden problemer. Du er således sikker på at få et virksomt præparat, som dine celler vil sætte pris på.

Tidligere indlæg Næste indlæg